Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Ποινές κάθειρξης σε δύο αδέλφια για ασέλγεια σε ανήλικη

Δύο αδέλφια καταδικάστηκαν σε πολυετείς ποινές κάθειρξης από το ΜΟΔ Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώτος, 38 ετών, τιμωρήθηκε με ποινή κάθειρξης 20 χρόνων και οδηγείται στη φυλακή, ενώ ο δεύτερος, 35 ετών, με 6ετή κάθειρξη, αλλά σε αντίθεση με τον αδελφό του, αφέθηκε ελεύθερος -υπό όρους- ενόψει του εφετείου.

Όπως περιγράφεται στο κατηγορητήριο, ο 38χρονος, το διάστημα 2012 – 2013, υποχρέωνε την ηλικίας -τότε- 10 και 11 ετών κόρη της πρώην συντρόφου του, να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις. Ο 35χρονος αδελφός του κατηγορήθηκε για μία περίπτωση αποπλάνησης κατά το ίδιο διάστημα.

Στην απολογία τους, αρνήθηκαν τις πράξεις τους, χωρίς όμως να καταφέρουν να πείσουν με τους ισχυρισμούς τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα