Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 21χρονο για τον ξυλοδαρμό του 16χρονου άσκησε η εισαγγελέας

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 21χρονο για τον ξυλοδαρμό του 16χρονου άσκησε η εισαγγελέας
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Διώξεις για μια σειρά αδικημάτων άσκησε η εισαγγελέας στον 21χρονο που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό με οπαδικά κίνητρα εις βάρος ενός 16χρονου στη Θεσσαλονίκη ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του, καθώς επιτέθηκαν και σε έναν άλλον νεαρό που έσπευσε να βοηθήσει το θύμα.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, η εισαγγελέας που ανέλαβε την εκδίκαση του ξυλοδαρμού είναι η ίδια που βρίσκεται στην έδρα της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, όπου και αυτή έγινε με οπαδικά κίνητρα.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας άσκησε διώξεις στον 21χρονο για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού, ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία και οπλοχρησία, κατοχή και χρήση αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες (βάσει του αθλητικού νόμου).

Ο 21χρονος παρέμεινε για περισσότερες από 2 ώρες έξω από το γραφείο της. Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του, καθώς οι δύο δράστες χτύπησαν και έναν 20χρονο που έσπευσε να βοηθήσει το 16χρονο θύμα όσο ήταν αιμόφυρτος στο έδαφος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις