Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πόλη – σκουπιδότοπος μετά τον Διεθνή Ημιμαραθώνιο, δείτε εικόνες

Θεσσαλονίκη: Πόλη – σκουπιδότοπος μετά τον Διεθνή Ημιμαραθώνιο, δείτε εικόνες
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι εικόνες με τα σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη, μετά τον Διεθνή Ημιμαραθώνιο κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αντιδράσεις…

Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκε το κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τον Διεθνή Ημιμαραθώνιο. Το θέαμα ήταν αποκρουστικό με εκατοντάδες πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια να είναι πεταμένα στους δρόμους.

Δυσαρεστημένοι πολίτες αναρτούν από το βράδυ του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου, εικόνες με σκουπίδια να έχουν κατακλύσει τους παραλιακούς δρόμους της πόλης και κυρίως στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, από όπου πέρασε ο μεγαλύτερος όγκος των συμμετεχόντων στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο.

Για την ιστορία, ο Μαροκινός Μοχάμεντ Τσαμπούντ τερμάτισε πρώτος με ρεκόρ στα 21 χλμ. Δεύτερος νικητής ήταν ο Ιατρουδέλης Γιώργος με χρόνο 1:09:58, ενώ την τριάδα των νικητών συμπλήρωσε ο Μιχάλης Παρμάκης με χρόνο 1:10:11, ο οποίος ήταν και ο νικητής του ημιμαραθωνίου το 2013 και το 2022.

Στην κατηγορία των γυναικών επικράτησε η Αναστασία Μαρινάκου με χρόνο 1:18:25, ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Άννα Βασιλείου με προσωπικό χρόνο 1:21:25.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις