Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πορεία αντιεξουσιαστών για τις συλλήψεις στη διαμαρτυρία για το Πέραμα

Θεσσαλονίκη: Πορεία αντιεξουσιαστών για τις συλλήψεις στη διαμαρτυρία για το Πέραμα
ΦΩΤΟ GRTIMES

Άτομα από τον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη,  σε ένδειξη συμπαράστασης στους τέσσερις συλληφθέντες των επεισοδίων που έγιναν το Σάββατο τη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 20χρονου  στο Πέραμα.

Στις 21.00 το βράδυ, ξεκίνησε πορεία με κατεύθυνση προς Δυτικά. Σύμφωνα με το GRTIMES, όταν η πορεία έφτασε στην πλατεία Καμάρας, η Αστυνομία δημιούργησε φραγμό με κλούβες στο ύψος του συντριβανίου, ώστε να αποτραπεί η πρόσβαση προς τα πανεπιστήμια.

Η πορεία ολοκληρώθηκε στην πλατεία Καμάρας. Όλοι οι δρόμοι έχουν δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία πριν από τις 22.00 το βράδυ…

Click4More: Πέραμα: Πορεία και επεισόδια στη Θεσσαλονίκη για τον 20χρονο νεκρό

Να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες οδηγούνται αύριο Δευτέρα στο αυτόφωρο, για να δικαστούν με τις κατηγορίες για απείθεια και διατάραξη κοινής Ειρήνης.

Οι συγκεντρωμένοι όπως αναφέρεται και σε σχετικό κάλεσμα κάνουν λόγο για κρατική δολοφονία που δεν θα μείνει αναπάντητη, ενώ στο πλαίσιο της κινητοποίησης ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται την ίδια ώρα και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις