Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Πορεία ειρήνης στη μνήμη του Γρ. Λαμπράκη και του Ν. Νικηφορίδη

Tην πορεία διοργάνωσε η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης.

Πορεία ειρήνης στη μνήμη των Γρηγόρη Λαμπράκη, Νίκο Νικηφορίδη και «άλλων επώνυμων και ανώνυμων αγωνιστών» της ειρήνης διοργάνωσε η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ).

Όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συγκεντρώθηκαν μπροστά από το κτίριο του Γ’ Σώματος Στρατού κι από εκεί κινήθηκαν, μέσω κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης, στο μνημείο του Γρ. Λαμπράκη, στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου, όπου ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

Οι συμμετέχοντες φώναξαν συνθήματα κατά των «ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων», εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία τους για την οικονομική κρίση.

Κατά την κινητοποίηση σημειώθηκαν μικροπροβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της πόλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα