Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος για τη δολοφονία στη μέση του δρόμου – «Δεν είμαι ο δράστης»

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος για τη δολοφονία στη μέση του δρόμου – «Δεν είμαι ο δράστης»

Το έγκλημα πάγωσε τη Θεσσαλονίκη με τον κατηγορούμενο να οδηγείται στις φυλακές. Αρνήθηκε τα πάντα αλλά ενώπιον της αναρίτριας…

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 58χρονος Αλγερινός ο οποίος φέρεται πως μαχαίρωσε 59χρονο Έλληνα με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τη ζωή του στο νοσοκομείο. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, για οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία. Ανέφερε ότι γνώριζε το θύμα αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε καμία συμπλοκή και δεν μαχαίρωσε τον 59χρονο. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκε προφυλακιστέος.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης με χρήση αιχμηρού αντικειμένου, τραυμάτισε τον 59χρονο άντρα στον αριστερό μηρό και στην αριστερή οσφυϊκή επιφάνεια. Το θύμα μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 10ης Οκτωβρίου 2021. Η συμπλοκή φέρεται ότι έγινε για τα μάτια μιας γυναίκας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις