Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία του πρώην πεθερού της με τηγάνι

Φυλακές Λάρισας

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της σε ανακριτή, η 54χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 89χρονου πρώην πεθερού της με ένα τηγάνι, πέρσι τον Ιούνιο, στην Θεσσαλονίκη.

Στην απολογία της, ενώπιον του 6ου τακτικού ανακριτή στην Θεσσαλονίκη, η κατηγορούμενη φέρεται να αρνήθηκε την πράξη που της αποδίδεται, ενώ, διά του συνηγόρου της, ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Όπως έγινε γνωστό, η 54χρονη απολογήθηκε ότι μετά τη νοσηλεία της σε κλινική λόγω ιστορικού ψυχικών προβλημάτων φιλοξενούνταν στο ίδιο διαμέρισμα όπου ζούσε ο πρώην σύζυγός της και ο 89χρονος πατέρας του, επί της οδού Αρμενοπούλου. Η ίδια φέρεται να είπε ότι διέμενε «κλειδωμένη σε δωμάτιο» και δεν «είχε κλειδιά για το σπίτι».

Η δολοφονία στην Θεσσαλονίκη

Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, η σορός του ηλικιωμένου εντοπίστηκε στα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας και έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ο βοηθητικός περιπατητήρας («Π») με τον οποίο κινούνταν το θύμα βρέθηκε πεταμένος εκτός πολυκατοικίας, σε μια προσπάθεια της γυναίκας -όπως εκτιμά η αστυνομία- να σκηνοθετήσει ότι επρόκειτο περί θανατηφόρας πτώσης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 54χρονη προηγουμένως κατηγορείται ότι χτύπησε με τηγάνι το θύμα, εκδοχή που ενισχύθηκε από το γεγονός ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν εντός του διαμερίσματος τον συνδετήρα και το πλαστικό χερούλι του μαγειρικού σκεύους, με το κύριο σώμα του όμως να είναι εξαφανισμένο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις