Πέμπτη, 29 Φεβ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε επιχείρηση που άφηνε ογκώδη αντικείμενα στον δρόμο

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε επιχείρηση που άφηνε ογκώδη αντικείμενα στον δρόμο

Κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης υπέβαλε πρόστιμο 500 ευρώ σε επιχείρηση, που άφηνε στον δρόμο ογκώδη αντικείμενα τη δεύτερη φορά που η συγκεκριμένη επιχείρηση που έβγαλε τα ογκώδη στο πεζοδρόμιο.

Το συμβάν έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Δημαρέλος. «Πριν 3 μέρες, ένας γνωστός με είχε ενημερώσει ότι συγκεκριμένη επιχείρηση είχε βγάλει ογκώδη στο δρόμο και ότι είχε κάνει καταγγελία στην Αστυνομία. Ενημέρωσα την υπηρεσία και τα μάζεψαν.

Σήμερα, με ξαναπήρε να μου πει οτι εκείνη την ώρα πάλι συνέβαινε το ίδιο. Έτυχε να είμαι σχετικά κοντά στην περιοχή εκείνη την ώρα, και αφού τον ρώτησα αν ήταν διατεθημένος να είναι μάρτυρας για να έχω μια επιπλέον σιγουριά, κάλεσα τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, Κώστας Τσιαπακίδης, να στείλει ένα περιπολικό όπως και άμεσα έκανε και τον ευχαριστώ.

Γιατί βγάζετε ογκώδη χωρίς να ενημερώσετε ρωτησε ο δημοτικός αστυνομικός. Δεν τα βγάλαμε εμείς λέει η υπεύθυνη της επιχειρησης. Έχουμε καταγγελία της απαντά ο δημοτικός αστυνομικος. Εντάξει, λάθος μας δεν το σκεφτήκαμε λέει η υπεύθυνη. Είναι δεύτερη φορά που δεν το σκεφτήκατε της λέω χωρίς να έχω συστηθεί. Εντάξει, θα τα μαζέψουμε λεει η υπεύθυνη. Τώρα είναι αργά είπε ο δημοτικός αστυνομικός. 500€.

ΥΓ: Αν δεν υπήρχε η σιγουριά της επιβεβαίωσης του γνωστού, πιθανότατα να μην γινόταν αυτά. Κάποιοι θα πουν ότι κάρφωσε, εγώ θα τον πω υπεύθυνο πολίτη. Όταν ξέρετε ποιος παρανομεί, να το λέτε. Θα τιμωρούνται».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις