Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πτώση γυναίκας στο κενό από μπαλκόνι 3ου ορόφου πολυκατοικίας

Θεσσαλονίκη: Πτώση γυναίκας στο κενό από μπαλκόνι 3ου ορόφου πολυκατοικίας

Η πτώση της 50χρονης από μπαλκόνι σπιτιού ξεσήκωσε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο…

Η γυναίκα βρέθηκε στο κενό και στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Η πτώση της, από μπαλκόνι διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη «πάγωσε» τους αυτόπτες μάρτυρες που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο έφτασε ταχύτατα στην περιοχή και μετέφερε την 50χρονη σε νοσοκομείο. Στο σπίτι έμενε μαζί με τη μητέρα της. Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες της πτώσης.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 09:00 μία γυναίκα καθώς τραυματίστηκε μετά από πτώση της από μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία γυναίκα, περίπου 50 ετών, έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κολοκοτρώνη, στο Κορδελιό, υπό αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο. Πλήρωμα του ασθενοφόρου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο “Ιπποκράτειο” νοσοκομείο.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις