Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί, τραυματίες και συλλήψεις – Ο σκοτεινός εκβιασμός σε ιδιοκτήτη καταστήματος!

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί, τραυματίες και συλλήψεις – Ο σκοτεινός εκβιασμός σε ιδιοκτήτη καταστήματος!

Φως στα αίτια του αιματηρού επεισοδίου στη Θεσσαλονίκη. Στο νοσοκομείο δύο άτομα που τραυματίστηκαν. Τι διαπιστώνει η αστυνομία…

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Ξηροκρήνη, πίσω από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε πακιστανικής καταγωγής άνδρες, από τους οποίους δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης.

Περίοικοι κάλεσαν την ‘Αμεση Δράση αναφέροντας ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι τα εμπλεκόμενα πρόσωπα κρατούσαν μαχαίρια, σιδηρολοστούς και άλλα όπλα.

Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στην περιοχή το επεισόδιο είχε λήξει και οι συμπλεκόμενοι είχαν εξαφανιστεί.

Στο σημείο βρέθηκαν αιμόφυρτοι δύο άνδρες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ο ένας εκ των οποίων έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Η ΕΛ.ΑΣ. προέβη έως τα μεσάνυχτα σε επτά προσαγωγές και συνέλαβε δύο εξ αυτών για εμπλοκή στο επεισόδιο, ενώ οι υπόλοιποι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν φαίνεται να προέκυψε κάτι επιλήψιμο εις βάρος τους.

Αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο τα αίτια του επεισοδίου να συνδέονται με φερόμενο εκβιασμό που έκανε ομάδα ατόμων σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανικού εμπορίου της περιοχής, με το πρόσχημα παροχής προστασίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις