Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ροτβάιλερ όρμησαν σε γυναίκες – Εμφανίστηκαν με τραύματα στη δίκη του ιδιοκτήτη

Θεσσαλονίκη: Ροτβάιλερ όρμησαν σε γυναίκες – Εμφανίστηκαν με τραύματα στη δίκη του ιδιοκτήτη
ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείο

Επίθεση από ροτβάιλερ δέχτηκαν δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη. Καταδικάστηκε ιδιοκτήτης εργοστασίου που τα χρησιμοποιεί για φύλαξη.

«Πιστεύαμε ότι δεν θα βγούμε ζωντανές», κατέθεσαν στη δίκη, δείχνοντας τα τραύματα που τους προκάλεσαν τα δύο ροτβάιλερ.

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος, για σωματικές βλάβες από αμέλεια, κάθισε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, που χρησιμοποιεί τα σκυλιά για φύλαξη.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Θεσσαλονίκη: Στιγμές τρόμου – Η επίθεση των ροτβάιλερ

Η αμέριμνη βόλτα δύο γυναικών, το απόγευμα της 20ής Μαρτίου, κατέληξε στο νοσοκομείο, όταν δέχθηκαν άγρια επίθεση από τα δύο ροτβάιλερ που εμφανίστηκαν μπροστά τους, έξω από το εργοστάσιο που φύλαγαν.

Η μία γυναίκα έκανε λόγο για δέκα τραύματα από δαγκωματιές σε όλο της το σώμα, τονίζοντας ότι νοσηλεύτηκε μία εβδομάδα στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Τραύματα «κληρονόμησε» και η δεύτερη γυναίκα, αλλά ελαφρύτερα.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος ξεκαθάρισε ότι τα σκυλιά δεν είχαν εκδηλώσει ποτέ επιθετική συμπεριφορά. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα έχει για φύλαξη, επειδή το σημείο είναι απόμερο και συχνά σημειώνονται διαρρήξεις. «Είναι αδύνατο να περιφράξουμε όλη την έκταση του εργοστασίου που είναι μεγάλη», απολογήθηκε.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις