Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σε αργία οι Γ. Τσαμασλής, Δ. Ψωμιάδης και Σ. Αβραμίδης

Ο Διονύσης Ψωμιάδης - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Ο Διονύσης Ψωμιάδης - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε αργία τέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαμασλής , ο περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Ψωμιάδης και ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Στάθης Αβραμίδης, για το θέμα του δρόμου Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου.

Η σχετική απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Αθανασίου Καρούντζου,
επιδόθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας ανέθεσε την άσκηση των αρμοδιοτήτων του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, στον Θεοφάνη Παπά.

Η δίκη των 28 κατηγορουμένων για το θέμα της κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου θα ξεκινήσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων την 1η Οκτωβρίου.

“Δεν θα επιτρέψω να δημιουργήσει προσχώματα στην πορεία του έργου και τις υπηρεσίες που παρέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στους συμπολίτες μας, καμία υπόθεση, πόσο μάλλον υποθέσεις που αφορούν σε γεγονότα που έλαβαν χώρα στο παρελθόν επί νομαρχιακών διοικήσεων και σήμερα διερευνά η δικαιοσύνη. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, κατέστησα σαφές ότι δεν πρόκειται η Περιφέρειά μας να ξαναμπεί σε περιπέτειες, όπως επίσης και ότι προσωπικά δεν θα ανεχτώ οποιαδήποτε σκιά σε θέματα διαφάνειας, ενεργώντας πάντα άμεσα και εντός του πλαισίου που ορίζει ο νόμος”, δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Σε δήλωση του ο κ. Τσαμασλής επισημαίνει ότι σέβεται απόλυτα τους νόμους και προσθέτει ότι η μόνη εμπλοκή του με το έργο του δρόμου Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου ήταν ότι, ως νομαρχιακός σύμβουλος, το 2000, ψήφισε θετικά στην πρόταση για την κατασκευή του.

Σημειώνει ότι εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη και τονίζει ότι σε περίπτωση που δικαιωθεί από το δικαστήριο, επιστρέφει αυτοδικαίως στα καθήκοντα του ως αντιπεριφερειάρχης.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Τον λήστεψαν την ώρα της πορείας!

Καβάλα: Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης εξετάζει εναλλακτικές προτάσεις για τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου TAP

Αρκαδία: Έπιασαν τους τσιγγάνους που λήστευαν ηλικιωμένους

Ηλεία: Τσιγγάνοι πήραν με τις πέτρες τους πυροσβέστες που έσβηναν φωτιά!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε