Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον δράστη της δολοφονίας στο βενζινάδικο

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον δράστη της δολοφονίας στο βενζινάδικο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του δράστη της δολοφονίας έξω από βενζινάδικο στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη, με τις Αρχές να «χτενίζουν» την περιοχή και το οπτικοακουστικό υλικό που έχουν στα χέρια τους, αφού νωρίτερα βγήκε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ καρέ όσα έγιναν…

Το βίντεο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου και δείχνει όλα όσα έγιναν, πριν πέσει νεκρός ο 50χρονος από την Αλβανία από τις σφαίρες του δράστη. Η δολοφονία σημειώθηκε περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (13.7.2023).

Ο 50χρονος πλησιάζει ένα μαύρο αυτοκίνητο, που είναι σταματημένο έξω από το βενζινάδικο, και φαίνεται να τσακώνεται με τον οδηγό. Προσπαθεί να χτυπήσει τον οδηγό με κάποιο αντικείμενο, βάζοντας τα χέρια του μέσα από το ανοιχτό παράθυρο της θέσης του συνοδηγού. Ο δράστης τον πυροβολεί και ο 50χρονος Αλβανός πέφτει νεκρός.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο – ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες:

Ο οδηγός εξαφανίζεται με μεγάλη ταχύτητα και οι Αρχές τώρα ψάχνουν να βρουν τη διαδρομή που ακολούθησε το μαύρο αυτοκίνητο ώστε να μπορέσουν να ακολουθήσουν τα ίχνη του δράστη και να τον συλλάβουν. Στο σημείο της δολοφονίας, έξω από το βενζινάδικο, βρέθηκαν δύο κάλυκες.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή θύμα και δράστης να είχαν προσωπικές ή οικονομικές διαφορές

Σύμφωνα με όσα είπε ένας περαστικός, το θύμα και ο δράστης ήταν σε μια καφετέρια πριν το φονικό και καθόντουσαν παρέα. Μετά, πήραν τα αυτοκίνητά τους και σταμάτησαν στο βενζινάδικο, όπου συνέχισαν να βρίζουν ο ένας τον άλλον, πριν ο ένας τραβήξει όπλο και σκοτώσει τον άλλον.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις