Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σε καλή κατάσταση νοσηλεύονται οι τραυματίες του τροχαίου δυστυχήματος στην Εγνατία

Θεσσαλονίκη: Σε καλή κατάσταση νοσηλεύονται οι τραυματίες του τροχαίου δυστυχήματος στην Εγνατία
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Σε καλή κατάσταση νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης οι τραυματίες από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Κυριακή (2.1.2022) επί της Εγνατίας Οδού, κατά τη διάρκεια του οποίου μια γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Στους τέσσερις τραυματίες του τροχαίου δυστυχήματος γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η υγεία τους βρίσκεται «σε καλή κατάσταση», σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, επί της Εγνατίας Οδού, λίγο πριν από τον κόμβο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Καβάλα. Η αστυνομία ερευνά το συμβάν καθώς τα οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Από το δυστύχημα έχασε τη ζωή της μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 ετών, καθώς επέβαινε στο ένα από τα τρία αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν, σύμφωνα με το GRTimes.gr.

Η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο με οχτώ πυροσβέστες και τρία οχήματα αλλά η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο παρά το ότι απεγκλωβίστηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις