Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονος – Καταγγέλλει επίθεση από γνωστό ράπερ

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονος – Καταγγέλλει επίθεση από γνωστό ράπερ

 καταγγελία για τον γνωστό ράπερ, έγινε από έναν 22χρονο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη. Ο φοιτητής τον κατηγορεί ότι του επιτέθηκε και τον έστειλε στο νοσοκομείο ενώ τώρα, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει.

Έξι ώρες κράτησε η επέμβαση που έκανε ο 22χρονος μετά την επίθεση, καθώς οι γιατροί εντόπισαν ένα αιμάτωμα στο κεφάλι του… Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 22χρονος ήταν με την παρέα του όταν είδε και αναγνώρισε τον ράπερ και αμέσως, σύμφωνα με τον ίδιο, δέχθηκε επίθεση.

Συγκεκριμένα, κατηγορεί τον ράπερ ότι του έριξε κεφαλιά ενώ ένα δεύτερο άτομο, τον κλώτσησε στο σώμα και τον έριξε στο έδαφος. Όλα αυτά, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (26/1/24), στην οδό Συγγρού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο 22χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, ωστόσο όσο περνούσαν οι ώρες είχε ενοχλήσεις κι έτσι κάλεσε το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί, οι γιατροί εντόπισαν κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση έξι ωρών!

Τώρα, ο 22χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ο ράπερ δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

«Δεν έχει ειδοποιηθεί για τίποτα» λέει ο δικηγόρος του

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο δικηγόρος του ράπερ, Θοδωρής Καραγιάννης, έχει διαθέσει τον πελάτη του στις αρχές, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ειδοποιηθεί και δεν έχει ενημερωθεί για τίποτα εναντίον του…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις