Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σε ψυχιατρική κλινική ο ράπερ Lamanif – Που κρυβόταν το διάστημα της εξαφάνισής του

Θεσσαλονίκη: Σε ψυχιατρική κλινική ο ράπερ Lamanif – Που κρυβόταν το διάστημα της εξαφάνισής του

Λύνεται το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση του ράπερ στη Θεσσαλονίκη. Τι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πριν οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική…

Σε ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες και μετά από συνεννόηση με τον εισαγγελέα, ο 24χρονος ράπερ Lamanif, ο οποίος εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο 24χρονος, ο οποίος αγνοείτο από την Τρίτη, έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια. Πριν από την εξαφάνισή του είχε αναρτήσει βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο στη συνέχεια σβήστηκε, δηλώνοντας την πρόσθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Λάμπρος Μανιφάβας είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι σε θέση να αναφερθεί στην εκβίαση που υπέστη με συγκεκριμένο βίντεο και για το οποίο όπως είχε καταγγείλει στο μήνυμά του αναγκαζόταν να δίνει χρήματα. Ωστόσο, όπως είπε όλα θα τα καταθέσει το επόμενο διάστημα.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, την τελευταία εβδομάδα φιλοξενούνταν στο σπίτι φίλου του.

O εντοπισμός του ράπερ

Αίσιο τέλος είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου (13.02.2021) η υπόθεση εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ Lamanif. Ο νεαρός βρέθηκε ζωντανός σε υπαίθριο χώρο της περιοχής της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη, περίπου στις 02.30 π.μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από άνδρες της επίλεκτης ομάδας που συστάθηκε από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους. Αυτή τη στιγμή καταθέτει στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τα όσα έζησε τις τελευταίες μέρες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις