Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σφράγισε με λαμαρίνες το ψιλικατζίδικο μετά τη νέα διάρρηξη – Δείτε τα βίντεο ντοκουμέντα

Θεσσαλονίκη: Σφράγισε με λαμαρίνες το ψιλικατζίδικο μετά τη νέα διάρρηξη – Δείτε τα βίντεο ντοκουμέντα

Η νέα διάρρηξη στο ψιλικατζίδικο ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της. Η ιδιοκτήτρια βρίσκεται σε απόγνωση και πήρε μόνη της νέα μέτρα, για να θωρακίσει το κατάστημά της…

Η νέα διάρρηξη στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται στη Νεάπολη στη Θεσσαλονίκη, έχει φέρει την ιδιοκτήτρια σε απόγνωση. Οι κάμερες ασφαλείας λειτούργησαν, αλλά ο συναγερμός της επιχείρησης, δεν χτύπησε. Ο δράστης που κατάφερε να τρυπώσει άδειασε το ταμείο και «έβαλε χέρι» και στα προϊόντα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του, συνεχίζονται από την αστυνομία, με την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή, να προβληματίζει όλο και περισσότερους.

Διάρρηξη σε ψιλικατζίδικο με λεία μετρητά και τσιγάρα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου, στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, λίγο μετά τις 03.00 τη νύχτα, ένας επιτήδειος φορώντας γάντια και full face παραβιάζει την πίσω πόρτα του καταστήματος και κατευθύνεται προς το ταμείο και στα ράφια με τα προϊόντα.

Κρατά στα χέρια του σακούλες κλεμμένες από το μαγαζί και τοποθετεί πακέτα από τσιγάρα. Ενδιαμέσως ξαφρίζει από το ταμείο χρηματικό ποσό χιλιάδων ευρώ. Μέσα στο κατάστημα παρέμεινε για τουλάχιστον μισή ώρα, ενώ εικάζεται ότι απ’ έξω κρατούσαν τσίλιες ακόμη δύο άτομα. Για άγνωστο λόγο δεν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός.

Η ιδιοκτήτρια μετά και από αυτή τη διάρρηξη -έχει ξαναπέσει θύμα στο παρελθόν- σφράγισε μάλιστα με λαμαρίνες την πίσω πόρτα της επιχείρησης, με την ελληνική αστυνομία να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε το thesstoday.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις