Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Σιγά τα ωά» λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας για τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν σούζες

Θεσσαλονίκη: «Σιγά τα ωά» λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας για τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν σούζες

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. καταγράφηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων να κάνουν σούζες στη Θεσσαλονίκη, με τις υπηρεσιακές μηχανές τους. Ο Σταύρος Μπαλάσκας προσπαθεί να ρίξει τους τόνους…

Ο Σταύρος Μπαλάσκας κάνει λόγο για μια «παραβασούλα» και λέει χαρακτηριστικά «σιγά τα ωά» για τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν σούζες στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα. Το βίντεο τράβηξε πολίτης, που το ανέβασε στο διαδίκτυο. Ξεκίνησε έρευνα και αναμένεται το αποτέλεσμα και η τιμωρία των πρωταγωνιστών. Στο επίμαχο βίντεο, οι αστυνομικοί – πρωταγωνιστές αναπτύσσουν ταχύτητα με τις υπηρεσιακές μοτοσυκλέτες τους, μπροστά από αυτοκίνητα πολιτών.

«Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια μικρή απρέπεια ενός αστυνομικού με μια σούζα, σιγά τα ωά», λέει, μιλώντας στο Mega, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Είναι μια πειθαρχική παραβασούλα για μια μικρή απρέπεια ενός αστυνομικού, που τιμωρείται με ένα μικρό πρόστιμο. Είναι μια σούζα, αποτελεί για τον αστυνομικό πειθαρχική παράβαση, είναι απρέπεια, θα τιμωρηθεί ως προβλέπεται».

Από τη μεριά της, η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, σημειώνει πως δεν ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη. «Δεν μπορεί να ξέρω ποια είναι τα πραγματικά περιστατικά. Είναι σημαντικό να παίρνουμε αποστάσεις όταν δεν γνωρίσουμε τα πραγματικά περιστατικά. Aν πάρουμε ως δεδομένο ότι κάποιος αστυνομικός σε έναν δρόμο πολυσύχναστο αποφασίσει να κάνει μια σούζα, θα σας πω ότι κακώς έγινε, δεν ξέρουμε όμως τι έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις