Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σοκ για τη δολοφονία της 78χρονης στου Χαριλάου – Το περιστατικό πριν μέρες που είχε ανησυχήσει τους γείτονες

Θεσσαλονίκη: Σοκ για τη δολοφονία της 78χρονης στου Χαριλάου – Το περιστατικό πριν μέρες που είχε ανησυχήσει τους γείτονες

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά στου Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται το σπίτι που έμεναν η 78χρονη και ο 88χρονος.

Η 78χρονη βρέθηκε από τον ανηψιό της νεκρή μέσα στο σπίτι τους στο Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης (22.02.2024) με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά και στο δεξί χέρι και με χτυπήματα στο κεφάλι.

Δίπλα της βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση ο 88χρονος σύζυγός της. Πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως σκότωσε τη σύζυγό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, και πως είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και πριν μερικές ημέρες.

Το περιστατικό πριν μερικές ημέρες

Κοπέλα που είναι γειτόνισσα του ηλικιωμένου ζευγαριού, δήλωσε πως ήταν πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Όπως είπε, πριν μέρες έγινε ένα περιστατικό που την αναστάτωσε, όπως και άλλους γείτονες. Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (17.02.2024) χτύπησε το θυροτηλέφωνό της και ήταν η 78χρονη. Φαινόταν σαν να έκλαιγε, ήταν πολύ τρομαγμένη και ρώτησε αν μπορούσε η κοπέλα να της ανοίξει γιατί δεν είχε κλειδιά.

«Ήταν αγχωμένη, έλεγε σας παρακαλώ ανοίξτε μου. Ακουγόταν πολύ στενοχωρημένη και πολύ αναστατωμένη» είπε η κοπέλα. Επειδή φοβήθηκε, την είπε να βγει λίγο στο δρόμο να δει πως είναι αυτή, και να της ανοίξει. Ωστόσο η ηλικιωμένη δεν το έκανε. Παρακαλούσε και φώναζε, ανησυχώντας τους γείτονες. Τελικά το περιστατικό έληξε.

Άλλοι γείτονες αναφέρουν πως δεν περίμεναν με τίποτα αυτή την εξέλιξη, μιας και φαίνονταν ήσυχοι άνθρωποι. Επίσης υπάρχουν αναφορές πως φαίνονταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις