Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει ο μάγειρας που μαχαιρώθηκε σε ουζερί – «Έχασα 2,5 λίτρα αίμα»

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει ο μάγειρας που μαχαιρώθηκε σε ουζερί – «Έχασα 2,5 λίτρα αίμα»

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα κληθεί να λογοδοτήσει την Παρασκευή (15.03.2024) για τη πράξη του ο 52χρονος συλληφθείς που μαχαίρωσε στην κοιλιά μάγειρα σε ουζερί της Θεσσαλονίκης, για ασήμαντη αφορμή.

Ο 65χρονος μάγειρας που δέχτηκε την επίθεση στο ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μιλησε στο κεντρικό δελτίο του STAR. «Ζω από θαύμα», λέει, δείχνοντας τα τραύματά του.

«Εδώ είναι το μαχαίρι .Είναι τρείς πόντους μέσα. Είχα Άγιο, μάλλον!», δηλώνει σοκαρισμένος.

Το θύμα της επίθεσης περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβησαν όλα: «Μου λέει θέλω κοντοσούβλι, μου λέει είναι σημερινό το κοντοσούβλι; Λέω επιμένω σου ειπα και στην αρχή. Μου λεει είναι σημερινό; Ναι, πάλι. Ε οχι λέει. Άρχισε να μου βρίζει τη μάνα, άρχισε να βρίζει τη μάνα του αφεντικού, ότι έβγαινε από το στόμα του, λέω ώπα, δε θα μου βρίζεις τη μάνα μου. Είμαι 65 χρονών, λίγο σεβασμό, σε βλέπω που έχεις πιει αλλά σταμάτα είπα. Δεν σταματούσε, αρπάζει το πιρούνι και κάνει το πιρνούνι έτσι, σαν αυτούς που πάνε να παλέψουνε».

Ο μάγειρας καταφέρνει να τον αφοπλίσει και να του αρπάξει το πιρούνι απο τα χέρια όμως ο 52χρονος στο άλλο χέρι κρατούσε το μαχαίρι.

«Και κάνει μία έτσι με όλη την ψυχή του. Δηλαδή σαν να έριξε σε κρέας σκοτωμένο. Τέτοιο άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί. Αυτή η εικόνα έχει μείνει πάνω στα μάτια μου. Δεν μπορώ να τη βγάλω. Όποτε βλέπω μαχαίρι μου βγαίνει αυτό. Δεν τρώω πια με μαχαίρι, μόνο με κουτάλα», προσθέτει.

Ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και επί δέκα περίπου ημέρες παρέμενε άφαντος. Παραόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης και σήμερα Τετάρτη (13.03.24) οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις