Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 49χρονου που «έγδυνε» παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 49χρονου που «έγδυνε» παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 49χρονου, ο οποίος έκλεβε εξαρτήματα από παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 49χρονος είχε κάνει συνολικά 44 “χτυπήματα”, με την αξία των κλοπιμαίων να υπερβαίνει τα 66.000 ευρώ. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ μετά την απολογία του στον ανακριτή Θεσσαλονίκης κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η δράση του 49χρονου φαίνεται να ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο. Έκτοτε φαίνεται ότι πραγματοποίησε – είτε μόνος του είτε μαζί με συνεργό του – τη μία κλοπή μετά την άλλη, επιλέγοντας οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε πυλωτές πολυκατοικιών αλλά και σε δρόμους, κυρίως στην ανατολική Θεσσαλονίκη και στο κέντρο της πόλης.

Για τον εντοπισμό των δραστών το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχε συστήσει ειδική ομάδα. Ο 49χρονος συνελήφθη στα τέλη του προηγούμενου μήνα, όταν, από κοινού με τον συνεργό του, αφαίρεσαν τρία ζαντολάστιχα από αυτοκίνητο στην περιοχή της Ανάληψης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν εξαρτήματα αυτοκινήτων (πόρτες, ηλεκτρικοί αισθητήρες, κάμερες κ.ά.) όπως επίσης και εργαλεία, ασύρματα χειριστήρια συναγερμών και θυρών γκαράζ, κλειδιά οχημάτων κ.ά.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. στον εξής σύνδεσμο 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις