Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή για τον βιασμό και τον διασυρμό 13χρονης μαθήτριας με γυμνή φωτογραφία

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται στη Θεσσαλονίκη και προκαλεί ανατριχίλα. Ο 23χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του…

Τις αρχικές καταγγελίες διαδέχτηκε η απολογία του 23χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης. Ο δράστης ισχυρίστηκε πως είχε σχέση με τη μαθήτρια Γυμνασίου και κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις. Ανάμεσα στα άλλα, παραδέχτηκε ότι ανέβασε στο διαδίκτυο μια γυμνή φωτογραφία του παιδιού.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 23χρονος που εξανάγκαζε μια 13χρονη σε ερωτική επαφή, στη Θεσσαλονίκη. Κατηγορείται για βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, απειλή, πορνογραφία ανηλίκων και για σωματικές βλάβες.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το grtimes.gr, ότι είχε ολοκληρωμένη σχέση με την 13χρονη. Παραδέχτηκε ότι ανέβασε στο Facebook για λίγα λεπτά της ώρας, μια γυμνή φωτογραφία του κοριτσιού την οποία στη συνέχεια απέσυρε, ενώ ανέφερε ότι χτύπησε την 13χρονη κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης, αλλά όχι με τη βαναυσότητα που περιγράφεται στο κατηγορητήριο. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου έως και 14 Σεπτεμβρίου 2021, ο 23χρονος εξανάγκαζε την ανήλικη σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδικτυακό χώρο, το οποίο θα κοινοποιούσε και στους γονείς της.

Επιπλέον, ο νεαρός άντρας, από προφίλ που διατηρεί σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας συνοδευόμενη από εξυβριστικό λογότυπο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις