Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο «μοναχικός ληστής» με την καμπαρντίνα μέσα στον καύσωνα

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο «μοναχικός ληστής» με την καμπαρντίνα μέσα στον καύσωνα

O ληστής απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος. Πώς προσπαθούσε να κρύψει τα ίχνη του…

Φορώντας καμπαρντίνα μέσα στον καύσωνα του Αυγούστου, ένας 62χρονος κατηγορείται ότι μέσα σε τρεις μέρες λήστεψε τέσσερα καταστήματα ψιλικών στις Συκιές και το κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποπειράθηκε να ληστέψει ακόμη ένα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπό την απειλή όπλου ζήτησε λεφτά από ιδιοκτήτες και πελάτες των καταστημάτων. Σε όλες τις περιπτώσεις άρπαζε μικροποσά, ζητώντας να του δώσουν έστω και λίγα χρήματα για τη δόση του. Ο 62χρνος ήταν παλαιός γνώριμος των αρχών, καθώς στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για υποθέσεις ναρκωτικών.

Προκειμένου να μην εντοπιστεί αφαίρεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξέτασαν τις κινήσεις του 62χρονου, μελέτησαν το δρομολόγιο που ακολουθούσε, κι αφού εντόπισαν το αυτοκίνητό του τον συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το όπλο που χρησιμοποιούσε στον κινητήρα του αυτοκινήτου του. Ο «μοναχικός ληστής» μετά την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές. Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις