Πέμπτη, 13 Ιουν.
32oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια 4 νεαροί για τη δολοφονία του Βούλγαρου οπαδού Τόσκο Μποζατζίσκι!

Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια 4 νεαροί για τη δολοφονία του Βούλγαρου οπαδού Τόσκο Μποζατζίσκι!

Ενώπιον της 2ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα τέσσερις νεαροί οι οποίου κατηγορούνται για θανατηφόρα σωματική βλάβη σε βάρος του 28χρονου Τόσκο Μποζατζίσκι

Κλήσεις για απολογία έλαβαν τέσσερις από τους κατηγορούμενους για τη συμπλοκή που οδήγησε στο θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, το περασμένο Ιανουάριο. Ταυτοποιήθηκαν μετά την αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Οι παραπάνω κλήθηκαν να απολογηθούν σήμερα  στη 2η ανακρίτρια  για το αδίκημα της «θανατηφόρας σωματικής βλάβης», σε βαθμό κακουργήματος. Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν και να πάρουν προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Σύμφωνα με δικαστική πηγή, ανάμεσα τους δεν βρίσκεται  ο 48χρονος – επίσης κατηγορούμενος-φίλος της 26χρονης που παρέσυρε με μισθωμένο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο τον Βούλγαρο οπαδό, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του. Η γυναίκα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη μετά την απολογία της για το αδίκημα της «ανθρωποκτονίας με δόλο».

Το περασμένο Ιανουάριο, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, είχαν συλληφθεί άλλοι δύο νεαροί οι οποίοι κατηγορούνται για την εμπλοκή τους στην ίδια υπόθεση. Ο ένας από τους δύο  αρχικά κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος  αλλά στη συνέχεια αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: grtimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις