Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στην Πλατεία Αριστοτέλους το 18 μέτρων χριστουγεννιάτικο έλατο

Θεσσαλονίκη: Στην Πλατεία Αριστοτέλους το 18 μέτρων χριστουγεννιάτικο έλατο
ΦΩΤΟ THESSTODAY

Έφτασε στην πλατεία Αριστοτέλους το εντυπωσιακό έλατο, ύψους 18 μέτρων από τον Ταξιάρχη της Χαλκιδικής, το οποίο θα στολιστεί στο κέντρο της πόλης για τα φετινά Χριστούγεννα.

Οι προετοιμασίες, τόσο στον άξονα της Αριστοτέλους, όσο και στην υπόλοιπη πόλη που θα βάλει τα γιορτινά της είναι πυρετώδεις εδώ και περίπου 1 εβδομάδα, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στις 7 Δεκεμβρίου, οπότε αναμένεται το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και του γιορτινού διακόσμου της πόλης.

Σύμφωνα με το thesstoday, στην πλατεία Αριστοτέλους θα τοποθετηθεί ένα κεντρικό δέντρο, πλαισιωμένο με μικρότερα έλατα, ενώ εντυπωσιακό αναμένεται το θέαμα που θα δημιουργεί ο εναλλασσόμενος φωτισμό τους.

Παράλληλα, ήδη έχει αρχίσει ο στολισμός και σε άλλα σημεία, στο ύψος του αγάλματος Βενιζέλου, όπου έχουν τοποθετηθεί ξύλινα σπιτάκια τα οποία θα διατίθενται σε επαγγελματίες εστίασης και άλλων ειδών.

Ακόμη, στην μέση της πλατείας Αριστοτέλους έχουν μπει κόκκινοι φράχτες και μέσα σε αυτούς συστάδες δέντρων σε σχήμα κώνου που θα αναβοσβήνουν εναλλασσόμενα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις