Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο o 42χρονος μετά από καταγγελία 14χρονης για ασέλγεια – Γνώριζε την οικογένεια

Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο o 42χρονος μετά από καταγγελία 14χρονης για ασέλγεια – Γνώριζε την οικογένεια

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 42χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή (21.10.2022) μετά από καταγγελία 14χρονης για ασέλγεια

Αξιολογώντας τη δικογραφία, η εισαγγελέας απήγγειλε σε βάρος του ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο. Το 14χρονο παιδί εκμυστηρεύτηκε όσα είχαν προηγηθεί στους γονείς του, ο οι οποίοι απευθύνθηκαν στην αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψη του 42χρονου. Το περιστατικό τελέστηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες του ThessToday.gr μάλιστα αναφέρουν ότι ο 42χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος 14χρονης γνώριζε τόσο το παιδάκι, όσο και την οικογένεια του. Ο 42χρονος, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ThessToday.gr, εργαζόταν περιστασιακά σε εκκλησία της περιοχής και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και της οικογένεια του.

Την πήγε σε ρέμα και προσπάθησε να τη φιλήσει 

Την Τετάρτη λοιπόν η 14χρονη, σύμφωνα πάντα με το ThessToday.gr, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του 42χρονου, ο οποίος την οδήγησε σε απόκρυφο ρέμα. Εκεί, έκανε κίνηση να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει, με το παιδί να αντιδρά. 

Στη συνέχεια η 14χρονη μίλησε στην οικογένειά της για τα όσα συνέβησαν με τον 42χρονο και μαζί με τους γονείς της κατευθύνθηκαν στο Τ.Α. Θέρμης, όπου έκαναν την καταγγελία. 

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, ο 42χρονος φέρεται να είπε «Με πήρε τηλέφωνο γιατί αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα», επιβεβαιώνοντας την πράξη του, δηλώνοντας ότι: «προσπάθησα να τη φιλήσω». 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και thesstoday.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις