Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Στο Λευκό Πύργο την Κυριακή η Ολυμπιακή Φλόγα

Η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει στο Λευκό Πύργο, στις 15:30

Η αφή του βωμού θα γίνει από την Γιώτα Οικονόμου, μια πραγματική νικήτρια της ζωής, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης, μαζί με τον Νικόλαο Κότση, εκπρόσωπο του Πανελληνίου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων.

Ολυμπιονίκες και κορυφαίοι αθλητές της πόλης περιλαμβάνονται στον μακρύ κατάλογο των λαμπαδηδρόμων, όπως οι Βούλα Πατουλίδου, Ιωάννης Μελισσανίδης, Αναστασία Κελεσίδου, Κατερίνα Ζάντου, Κώστας Τριγκώνης, Μαρίνα Φλώρου, Ζωή Φίτσιου, Ιωάννα Χατζηιωάννου, Άρης Γρηγοριάδης, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, Σίμος Παλτσανιτίδης.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, η εκπρόσωπος της πρεσβείας Μ. Βρετανίας Μ. Τσακάλη και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σ. Αγγελούδης.

Στη συνέχεια οι θεσμικοί εκπρόσωποι των φορέων θα πάνε στο Ολυμπιακό Μουσείο για να ανάψουν το βωμό του μοναδικού Ολυμπιακού Μουσείου της χώρας και από εκεί η φλόγα θα ακολουθήσει τη διαδρομή της για την επόμενη πόλη.

Διαβάστε ακόμα:

Εκθέτουν ολυμπιακές δάδες στην Αρχαία Ολυμπία

Μαχητικά αεροσκάφη στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τι γράφουν οι Βρετανοί για την “υπό πτώχευση” Ελλάδα και τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα