Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ο 55χρονος που ήρθε τετ α τετ με διαρρήκτες (video)

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ο 55χρονος που ήρθε τετ α τετ με διαρρήκτες (video)

Σοβαρά τραυματισμένος στη Θεσσαλονίκη ο 55χρονος δάσκαλος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες. Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας του στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (11.06.2021) στη Θεσσαλονίκη όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του.

Πρώτα η σύζυγος του δασκάλου αντιλήφθηκε την παρουσία δύο ατόμων. Οι δράστες, προκειμένου να ξεφύγουν, πήδηξαν στο διπλανό σπίτι και επιχείρησαν να φύγουν τρέχοντας. Ο ένας τα κατάφερε, αλλά ο δεύτερος ληστής συνεπλάκη με τον 55χρονο, ο οποίος τον χτύπησε στο στέρνο, αφήνοντάς τον ξαπλωμένο στον δρόμο και χτυπημένο στο κεφάλι.

Αμέσως ο 55χρονος δάσκαλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», όπου εγχειρίστηκε και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες.

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μαρτυρία της συζύγου

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της συζύγου του 55χρονου στο Live News για το περιστατικό:

«Διαπίστωσα ότι μία καγκελόπορτα ήταν ανοιχτή. Γυρνώντας από την άλλη μεριά της αυλής, διαπίστωσα ότι υπήρχε αναμμένο φως στην κρεβατοκάμαρα, είδα σκιές και κατάλαβα ότι μας κλέβουν.

Άρχιζα να φωνάζω, βοήθεια κλέφτες. Αυτοί με άκουσαν, βγήκαν από την πόρτα της κουζίνας, πήδηξαν στο διπλανό σπίτι, έπεσαν στην αυλή και ο πρώτος έφυγε.

Ο δεύτερος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνδρα μου, τον έσπρωξε στο στέρνο και έπεσε πίσω με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι του».

Παρακολουθήστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις