Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα με πρόστιμο 5.000 ευρώ για κλωτσιά σε αδέσποτη γάτα

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα με πρόστιμο 5.000 ευρώ για κλωτσιά σε αδέσποτη γάτα

Ο δράστης συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά την κλωτσιά σε αδέσποτη γάτα, οι αυτόπτες μάρτυρες δεν έμειναν απαθείς…

Η κλωτσιά που έριξε σε αδέσποτη γάτα στη Θεσσαλονίκη δεν θα περάσει στα «ψιλά». Ο 64χρονος βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα, που θα αποφασίσει για την τύχη του. Η κακοποίηση του ζώου έγινε αμέσως αντιληπτή από περαστικούς, ορισμένοι από τους οποίους έκαναν αυτό που έπρεπε. Ειδοποίησαν την αστυνομία και πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο περιπολικό. Ο κατηγορούμενος δεν είχε προλάβει να απομακρυνθεί. Φιλοζωικές οργανώσεις, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του.

Για κακοποίηση ζώου συνελήφθη 64χρονος στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατηγορείται ότι κλώτσησε αδέσποτη γάτα. Το περιστατικό συνέβη, χθες το απόγευμα 23 Φεβρουαρίου, στην οδό Ν. Γερμανού, στο κέντρο της πόλης και έγινε αντιληπτό από περαστικούς που ειδοποίησαν την Άμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ.

Εκτός από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα, του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η κακοποίηση των ζώων είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί σε ολόκληρη τη χώρα. Οι καταγγελίες είναι αλλεπάλληλες, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις αυτές συνοδεύονται από εικόνες ντροπής, που προκαλούν θύελλα διαμαρτυριών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις