Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 17χρονος για ασέλγεια σε ανήλικη – Οι περιγραφές της μητέρας της

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 17χρονος για ασέλγεια σε ανήλικη – Οι περιγραφές της μητέρας της

Σε βάρος του 17χρονου που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για ασέλγεια σχηματίστηκε δικογραφία. Αίσθηση από την καταγγελία που έκανε η μητέρα της ανήλικης…

Σάλος στη Θεσσαλονίκη από την καταγγελία που προκάλεσε τη σύλληψη 17χρονου για ασέλγεια στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός ήταν φιλοξενούμενος στο σπίτι και όπως είπε η μητέρα της μικρής, κατά τη διάρκεια μιας νύχτας ασέλγησε στην κόρη της. Ο νεαρός εντοπίστηκε από αστυνομικούς που τον αναζητούσαν και αντιστάθηκε. Παρόλα αυτά συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα. Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί σε εισαγγελέα που θα αποφασίσει για την τύχη του.

Δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση του Νόμου περί όπλων, σχηματίσθηκε σε βάρος 17χρονου που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιανουαρίου του 2023 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Η κατηγορία, σε βάρος του 17χρονου, για ασέλγεια ανηλίκου, προήλθε μετά από την καταγγελία μητέρας ανήλικης, σύμφωνα με την οποία, τον Οκτώβριο του 2022 και ενώ τον φιλοξενούσαν στην οικία τους, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της.

Ο 17χρονος που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, επιχείρησε να διαφύγει, όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα εντός της ημέρας.

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις