Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συγκίνηση για τον θάνατο του Κώστα Εγγλέζου – Η ανάρτηση του γιου του στο διαδίκτυο [pics]

Ο Κωστάς Εγγλέζος κατάφερε να γίνει γνωστός στη Θεσσαλονίκη, με τις κινήσεις του. Ο γιος του, σκιαγραφεί την προσωπικότητα του πατέρα του…

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε o τέως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στον δήμο Θεσσαλονίκης, Κώστας Εγγλέζος. Ο Κωστάς Εγγλέζος ήταν οδοντίατρος. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στο Δήμο Θεσσαλονίκης επί δημαρχίας Σωτήρη Κούβελα, Ντίνου Κοσμόπουλου και Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Παράλληλα ήταν ενεργός παράγοντας στον ΠΑΟΚ.

Την είδηση του ξαφνικού θανάτου του, γνωστοποίησε ο γιος του, Πέτρος, με ανάρτησή του στο facebook. ”Έφυγε σε δέκα λεπτα… και εκει που ακομα λες δεν μπορει, ψέμματα ειναι, σε ρωτάνε για το κηδειοχαρτο…. τι ιδιότητα να βάλω; τι να πεις; σύζυγος, οδοντίατρος, αντιδήμαρχος…. εγω πάντως ηθελα ηθελα να του πω… μπαμπάς μου και ΠΑΟΚ…..”, έγραψε. Η κηδεία του Κώστα Εγγλέζου θα γίνει σήμερα στις 17.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πέθανε ο Τάκης Συμεωνίδης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 χρόνων άφησε χθες ο Τάκης Συμεωνίδης, ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας με τις τυρόπιτες – σφολιάτες «Σερραίος» που για πολλά χρόνια μεσουρανούσε στο Βόλο και τη Νέα Ιωνία. Βαρύ το πένθος και για την οικογένεια της Νίκης Βόλου, καθώς ο Τάκης Συμεωνίδης διατέλεσε πρόεδρος της ομάδας για αρκετά χρόνια παραμένοντας μέχρι το τέλος της ζωής του ένας αθεράπευτα ρομαντικός Νικιώτης.

Τάκης Συμεωνίδης

Ο Τάκης Συμεωνίδης άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, τα οποία είχαν επιβαρύνει σημαντικά την υγεία του.

Το άγγελμα του θανάτου του βύθισε στο πένθος όλους όσοι τον γνώριζαν. Συλλυπητήρια ψηφίσματα εκδόθηκαν από τη Νίκη Βόλου, τον Ηρακλή Βόλου που τον είχε ανακηρύξει επίτιμο πρόεδρο της ομάδας, αλλά και άλλα αθλητικά σωματεία.

Πηγή: thestival.gr, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις