Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Συγκλονιστικές στιγμές: Με χειροκροτήματα βγήκε από τη ΜΕΘ ο Μιχάλης Τρεμόπουλος

Θεσσαλονίκη – Συγκλονιστικές στιγμές: Με χειροκροτήματα βγήκε από τη ΜΕΘ ο Μιχάλης Τρεμόπουλος

Έμεινε 44 μέρες στο νοσοκομείο με κορονοϊό. Απ’ αυτές, τις 22 ήταν διασωληνωμένος. Εκεί που άλλοι δεν τα κατάφεραν, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος βγήκε νικητής. Και γι’ αυτό κέρδισε το χειροκρότημα όταν αποχωρούσε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Ύστερα από δυο μήνες νοσηλείας με κορονοϊό, ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης Οικολογία Αλληλεγγύη βγήκε από την Εντατική.

Οι εικόνες από τη στιγμή που βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας συγκλονίζουν, αφού η έξοδός του συνοδεύτηκε από χειροκροτήματα και το συγκινητικό βίντεο ανέβασε ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook.

«Η αναχώρηση για το Κέντρο Αποκατάστασης από τη ΜΕΘ-ΜΑΦ (Α’ και Β’) του νοσοκομείου “Παπανικολάου” μετά από 2 μήνες, τις 22 μέρες διασωληνωμένος. Νικήσαμε τον φονικό covid-2019 και ευχαριστώ όλους/ες γι’ αυτό. Με 3 πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια, πνευμοθωρακικά κ.α, ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε σε όλες τις θεραπείες. Πραγματικά πήγα κι ήρθα (το 45% δεν επιβιώνει).

“«Hasta la victoria siempre», δεν τα παρατάω ποτέ!”, είπα στους φίλους και συγγενείς, που με στήριξαν έμπρακτα, ιδιαίτερα τη σύζυγο και τους δύο γιούς μου. Και έτσι θα συνεχίσω…», έγραψε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος.

 

Σύμφωνα με το voria.gr, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος θα συνεχίσει τη θεραπεία του σε κέντρο αποκατάστασης.

«Έχασα 25 κιλά»

Για την τιτάνια μάχη του με τον κορονοϊό, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος μίλησε στο thestival.gr.

Με τη φωνή του αισθητά αλλοιωμένη λόγω της σκληρής μάχης που έδωσε, δήλωσε πως «δεν φοβήθηκα μήπως πεθάνω. Η νοοτροπία μου είναι να αγωνίζομαι».

«Έχασα 25 κιλά. Ασκούμαι καθημερινά για να επανέλθω», σημείωσε και σημείωσε πως «απέναντι στο εμβόλιο ήμουν επιφυλακτικός. Πιστεύω στα μέτρα προσωπικής προστασίας από τον ιό. Εγώ δεν ξέρω πως κόλλησα. Μπορεί να κόλλησα στο σούπερ μάρκετ».

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος περιέγραψε τα όσα έζησε ενώ ήταν διασωληνωμένος. «Όσο ήμουν σε καταστολή είδα κάποια ποιοτικά όνειρα. Τα αποκαλώ έτσι γιατί ήταν άκρως ρεαλαστικά, με απίστευτες λεπτομέρειες. Νόμιζα πως ήταν πραγματικότητα. Εκτός αυτού, θυμάμαι έντονα την επικοινωνία με τους γιους μου και τη σύζυγό μου. Μου έλεγαν: “Μπαμπά είμαστε μαζί σου, μη το βάζεις κάτω”», τόνισε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις