Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο… υπό βροχή και χαλάζι

Με κεντρικό σύνθημα "Γυναίκες ξεσηκωθείτε, διεκδικήστε τα σύγχρονα δικαιώματά σας"...

το ΠΑΜΕ και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας πραγματοποίησαν συλλαλητήριο, υπό βροχή και χαλάζι, στο άγαλμα του Βενιζέλου, για τη σημερινή παγκόσμια μέρα της γυναίκας. Η Ηλέκτρα Ραΐζη, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, έκανε λόγο για “βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματα” που γίνεται στο όνομα της οικονομικής κρίσης.

Από την πλευρά της, η Εύα Αζάμπι, μέλος της γραμματείας γυναικών του ΠΑΜΕ, επισήμανε ότι η άρση της ανισότητας σε βάρος της γυναίκας περνάει μέσα από την ενδυνάμωση του λαϊκού κινήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα