Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για βιασμό ανηλίκου – Η ομολογία του ενός και η επίθεση στο θύμα

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για βιασμό ανηλίκου – Η ομολογία του ενός και η επίθεση στο θύμα

Σάλος στη Θεσσαλονίκη από τις συλλήψεις για βιασμό ανηλίκου. Οι τρεις δράστες οδήγησαν το θύμα σε διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων…

Οι τρεις συλλήψεις για βιασμό ανηλίκου έχουν προκαλέσει σοκ στη Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικούς να έχουν ήδη ταυτοποιήσει τους φερόμενους ως δράστες. Είχε προηγηθεί η καταγγελία του 16χρονου θύματος και οι περιγραφές του, για τα όσα έζησε σε διαμέρισμα των Αμπελοκήπων. Εκεί που όπως ανέφερε οδηγήθηκε δια της βίας και κακοποιήθηκε.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 20, 32 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για βιασμό με παθόντα ανήλικο από κοινού και επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού.

Προηγήθηκε καταγγελία 16χρονου ομοεθνούς τους, σύμφωνα με την οποία, μεσημβρινές ώρες της 16-10-2023, στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη, οι προαναφερόμενοι άντρες του ζήτησαν να πάει μαζί τους σε διαμέρισμα, προκειμένου να τους βοηθήσει σε εργασίες.

Όταν εκείνος αρνήθηκε, τον οδήγησαν εκεί με χρήση σωματικής βίας. Ακολούθως όπως καταγγέλλει, ο 20χρονος και ο 32χρονος προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Ο ένας εξ αυτών προανακριτικά ομολόγησε τον βιασμό του 16χρονου, υποστήριξε όμως πως ό,τι έγινε ήταν αρχικά κοινή συναινέσει. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει, κατά περίπτωση, την πράξη του βιασμού ανηλίκου από κοινού, όπως επίσης επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κατά συναυτουργία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις