Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου συγγενή του

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου συγγενή του

Τη σύλληψη στη Θεσσαλονίκη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου παιδιού, διαδέχτηκαν έρευνες στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη…

Θείος στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου ανιψιού του. Η καταγγελία κινητοποίησε τους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη. Πέρασαν χειροπέδες στον 65χρονο και έκαναν το σπίτι που έμενε φύλλο και φτερό. Βρήκαν μεταξύ άλλων φυσίγγια και έτσι ο άντρας κατηγορείται και για παράβαση του Νόμου περί Όπλων. Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση, ενώ το παιδί αναμένεται να εξεταστεί εντός της ημέρας από ειδικούς, σε μια προσπάθεια να πέσει περισσότερο φως στα γεγονότα.

Πιο αναλυτικά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη χθες (15-10-2023), ένας 65χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ο φερόμενος ως δράστης, έχοντας υπό την επίβλεψή του ανήλικο αγόρι (συγγενής εξ’ αγχιστείας), στο σπίτι του στην περιοχή των Αμπελοκήπων, «προέβη σε βάρος του σε γενετήσιες πράξεις» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Επιπλέον, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 φυσίγγια, χωρίς να κατέχει σχετική άδεια. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις