Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη ταμία σε σούπερ μάρκετ μετά από συναλλαγή με πελάτη

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη ταμία σε σούπερ μάρκετ μετά από συναλλαγή με πελάτη

Ο 20χρονος ταμίας του σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη από αστυνομικούς, που ειδοποιήθηκαν από τους υπεύθυνους του καταστήματος…

Ο νεαρός ταμίας του σούπερ μάρκετ συνελήφθη από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη, μετά την καταγγελία που έγινε σε βάρος του. Όπως διαπιστώθηκε «έβαλε χέρι» στο ταμείο μετά από συναλλαγή με έναν από τους πελάτες. Είχε κινήσει υποψίες και στο πρόσφατο παρελθόν και όπως φαίνεται κάποια μάτια στο κατάστημα ήταν στραμμένα πάνω του. Οι κινήσεις που έκανε βρίσκονταν υπό διαρκή παρακολούθηση και από τις κάμερες ασφαλείας. Όταν τον είδαν να βάζει στην τσέπη ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ενημερώσουν τις Αρχές.

Πλέον το λόγο για τον υπάλληλο έχει η δικαιοσύνη. Αναμένεται να εξηγήσει από τη δική του οπτική τα όσα έγιναν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν είπε το παραμικρό όταν μπροστά του, τους αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προχώρησαν σε συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής.

Σε μία από αυτές συνελήφθη 20χρονος Έλληνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, διότι ως εργαζόμενος σε κατάστημα σούπερ μάρκετ, κατά τη διάρκεια συναλλαγής με πελάτη αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις