Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός από την εξαφάνιση ενός 36χρονου άνδρα

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός από την εξαφάνιση ενός 36χρονου άνδρα

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 36χρονου άνδρα.Ο 36χρονος Χρήστος Ζαφειριάδης έχει εξαφανιστεί από την Παρασκευή 13/07 από τη Σίνδο Θεσσαλονίκης όπου διέμενε προσωρινά τους τελευταίους δύο μήνες. Από εκείνη την ημέρα και μετά δεν επικοινώνησε ξανά με κανέναν από την οικογένεια του και από το περιβάλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες φεύγοντας πήρε μαζί του ένα μαύρο σακίδιο με αρκετά ρούχα. Έχει καστανά μαλλιά, που συνήθως τα ξυρίζει, αν και όταν εξαφανίστηκε είχε μαλλιά, και οβάλ σχήμα προσώπου. Είναι αδύνατος με ύψος 1.78cm, ενώ παράλληλα φέρει στο σβέρκο ένα τατουάζ που γράφει «Panathinaikos».

Το newsit.gr επικοινώνησε με τη μητέρα του 36χρονου που ανησυχεί για την τύχη του γιου της και ζητάει απο οποιονδήποτε γνωρίζει ή είδε κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή τη Γραμμή Ζωής, καθώς κάθε 24ωρο που περνάει η αγωνία μεγαλώνει.

Η Γραμμή Ζωής ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό Silver Alert, μετά από επικοινωνία με τους οικείους του, για την κινητοποίηση όλων για τον εντοπισμό του. Άμεσα κινητοποιηθήκε και η εθελοντική ομάδα ΟΦΚΑΘ και ξεκίνησε έρευνες σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν μαρτυρίες πολιτών που αναφέρουν πως ένας άνδρας με τα χαρακτηριστικά του 36χρονου βρίσκεται καθημερινά στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ κάποιες άλλες μαρτυρίες αναφέρουν πως ένας νεαρός που μοιάζει αρκετά στον 36χρονο βρέθηκε στο Δέλτα Αξιού και αναζητούσε δουλειά από τις καλύβες των ψαράδων που βρίσκονται εκεί.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις