Τετάρτη, 28 Φεβ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 13χρονης Ευδοκίας

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 13χρονης Ευδοκίας

Η εξαφάνιση της 13χρονης Ευδοκίας έχει κινητοποιήσει τους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη, που εξετάζουν μαρτυρίες αλλά και εικόνες από κάμερες ασφαλείας…

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση 13χρονης από την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την Ευδοκία Τ. τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το περασμένο Σάββατο 2/12/2023. Τελευταία φορά εθεάθη το Σάββατο στην Πλατεία Αριστοτέλους και υπάρχουν πληροφορίες ότι κατευθύνθηκε προς τις Συκιές Θεσσαλονίκης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ευδοκίας την Τρίτη, 5/12/2023 και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ευδοκία Τ. 13 ετών έχει ύψος 1.61 μ., έχει βάρος 60 κιλά, έχει μακριά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φόρμα, αμάνικο μαύρο μπουφάν και άσπρα αθλητικά παπούτσια. Έχει τατουάζ στα χέρια και σκουλαρίκια στη μύτη και στη γλώσσα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις