Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 15χρονη για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου στην οδό Άλκη Καμπανού

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 15χρονη για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου στην οδό Άλκη Καμπανού
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Μια 15χρονη συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για την εμπλοκή της στον ξυλοδαρμό ενός 14χρονου προχθές Τετάρτη (30.8.2023) το βράδυ στην περιοχή Χαριλάου και συγκεκριμένα στην οδό Άλκη Καμπανού, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που είχε πέσει νεκρός ο 19χρονος στο φονικό οπαδικό επεισόδιο.

Για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ένας συνομήλικος της 15χρονης που συνελήφθη. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, για την επίθεση στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η 15χρονη αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα ενώ η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνές της για να ταυτοποιηθεί η ομάδα των ανηλίκων που πλησίασε και χτύπησε τον 14χρονο. Αφορμή φέρεται να στάθηκε προγενέστερο φραστικό επεισόδιο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ΕΛ.ΑΣ. και κατά πληροφορίες, στο επεισόδιο συμμετείχαν 6 με 7 άτομα.

Το θύμα διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι, ενώ εξετάστηκε κι από ιατροδικαστή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις