Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες για μια σειρά από διαρρήξεις με τη συμμορία τους

Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Τρεις γυναίκες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθώς διαπιστώθηκε πως είχαν κάνει διαρρήξεις σε πέντε διαμερίσματα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για νεαρές γυναίκες ηλικίας 22, 26 και 21 ετών, οι οποίες προέβησαν στις διαρρήξεις από κοινού με συνεργούς τους. Συγκεκριμένα, χθες Σάββατο (20.11.2021) το μεσημέρι, διέρρηξαν διαμέρισμα 1ου ορόφου στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα σταυρό από λευκόχρυσο.

Από την περαιτέρω έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, προέκυψε ότι οι δράστιδες, μαζί με πέντε ακόμη συνεργούς τους, είχαν φτιάξει μια συμμορία και κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως 20 Νοεμβρίου 2021 είχαν διαρρήξει επιπλέον μία οικία στην περιοχή της Καλαμαριάς, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλες τρεις οικίες, όταν όμως αντιλήφθηκαν την παρουσία ατόμου μέσα στα διαμερίσματα, έφυγαν.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις