Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός στο κέντρο για ένα ποτό στο χέρι – Στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ. (pics, vid)

Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός στο κέντρο για ένα ποτό στο χέρι – Στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ. (pics, vid)
Φωτογραφία ThessToday.gr

Εικόνες συνωστισμού καταγράφηκαν και σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφού πολλοί πολίτες βρέθηκαν συγκεντρωμένοι έξω από γνωστά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας για να απολαύσουν ένα ποτό στο χέρι. Δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, βρέθηκαν στα διάφορα σημεία που ήταν συγκεντρωμένος κόσμος και έκαναν συστάσεις. 

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, η εκτόνωση των κατοίκων της Θεσσαλονίκης από το πολύμηνο lockdown οδηγεί σε εκ νέου εικόνες συγχρωτισμού έξω από τα μπαρ στο κέντρο της πόλης για ένα take away ποτό. Στη Μητροπόλεως και τα γύρω στενά -Καρόλου Ντηλ και Προξένου Κορομηλά- βρίσκονται εκατοντάδες άτομα που εκμεταλλεύτηκαν την καλοκαιρία και βγήκαν για ένα… χαλαρό ποτάκι, με τις εικόνες να θυμίζουν προ κορονοϊού.

Δείτε φωτογραφίες:

Η Ελληνική Αστυνομία επιχείρησε στο σημείο με ομάδες των ΔΙ.ΑΣ αλλά και περιπολικά για να διαλύσει τον συνωστισμό, ενώ γίνονται οι απαραίτητες συστάσεις στους πολίτες για να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις. Πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας δηλώνουν στο ThessToday.gr ότι βρίσκονται στο σημείο από τις 4 το μεσημέρι και πραγματοποιούν περιπολίες κάθε 15 λεπτά, όμως όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο συνωστισμός μάλλον ήταν αναπόφευκτος. 

Δείτε βίντεο:

Με πληροφορίες από ThessToday.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις