Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τα χαστούκια μέσα στην καφετέρια ήταν μόνο η αρχή – Με χειροπέδες πατέρας και γιος!

Θεσσαλονίκη: Τα χαστούκια μέσα στην καφετέρια ήταν μόνο η αρχή – Με χειροπέδες πατέρας και γιος!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο κακός χαμός σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη. Το επεισόδιο ξέφυγε και ακολούθησαν σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία…

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 26χρο0νου Μαροκινού έπειτα από καβγά σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία οι δύο δράστες ηλικίας 30 και 59 ετών συνελήφθησαν έπειτα από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ξημερώματα της 22ας Ιουλίου ο 26χρονος Μαροκινός διαπληκτίστηκε με τον 59χρονο άντρα μέσα σε καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Λίγο αργότερα ο 30χρονος γιος του 59χρο0νου κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πυροβόλησε μία φορά σε βάρος του αλλοδαπού και τράπηκε σε φυγή.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν χθες το απόγευμα (02-08-2018) ενώ έπειτα από έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε στην κατοχή του 30χρονου ένα πιστόλι που περιείχε γεμιστήρα με τρία φυσίγγια, το οποίο και κατασχέθηκε.

Πηγή: dailythess.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις