Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ταξιδιωτικό πρακτορείο προτείνει την πόλη για ταξίδια του μέλιτος

Θεσσαλονίκη: Ταξιδιωτικό πρακτορείο προτείνει την πόλη για ταξίδια του μέλιτος

Η Θεσσαλονίκη, φαίνεται να ανοίγει ακόμα μία δεξαμενή τουριστών από το εξωτερικό. Τι γράφει γερμανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο, σε εκείνους που σχεδιάζουν ταξίδι του μέλιτος

Στα ταξίδια του μέλιτος πρόκειται να εντάξει τη Θεσσαλονίκη το ταξιδιωτικό πρακτορείο από τη Γερμανία Atambo Tours, όπως γνωστοποίησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, με αφορμή ταξίδι εξοικείωσης που διοργάνωσε με το γραφείο εξωτερικού Γερμανίας για την ιδιοκτήτρια και δύο στελέχη του πρακτορείου.

Τα στελέχη του πρακτορείου πραγματοποίησαν το συγκεκριμένο ταξίδι προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τη Θεσσαλονίκη ενώ περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης και δοκίμασαν διάφορες γεύσεις σε εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία στο Καπάνι και τη Στοά Μοδιάνο.

Σημειώνεται ότι κύριο χαρακτηριστικό των προσφερόμενων ταξιδιών που διοργανώνει το Atambo Tours είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις ξεχωριστές επιθυμίες των πελατών και επομένως στην εξατομικευμένη διοργάνωση του ταξιδιού.

Διοργανώνονται, επίσης, ταξίδια με έμφαση στον πολιτισμό, ταξίδια για ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και την περιπέτεια και ταξίδια για ανθρώπους που αναζητούν την ξεκούραση με πολυτέλεια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις