Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο στην Περιφερειακή – Σκοτώθηκε στο σημείο ο 41χρονος οδηγός

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο στην Περιφερειακή – Σκοτώθηκε στο σημείο ο 41χρονος οδηγός

Ακόμα ένας νεκρός από τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη. Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην Περιφερειακή με τον έναν οδηγό να αφήνει στο σημείο την τελευταία του πνοή…

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων, στην Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Το δυστύχημα έλαβε χώρα λίγο μετά τις 21:00, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, στο ύψος της Τριανδρίας, με μέτωπο δυτικά, με αποτέλεσμα την ανατροπή του ενός οχήματος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε νεκρό έναν 41χρονο άντρα, τον οποίο και μετέφερε στο Γ. Νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”. Ανακοίνωση σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Τροχαίο και τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη

Ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Λόγω του τροχαίου, στο σημείο οι φωτεινοί σηματοδότες τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Εξαιτίας του τροχαίου, οι φωτεινοί σηματοδότες που βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο, στο ύψος του Συντριβανίου τέθηκαν εκτός λειτουργίας και η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα φωτεινού σηματοδότη στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Εθνικής Αμύνης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”, χωρίς σύμφωνα με πληροφορίες, να κινδυνεύει η ζωή του. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις