Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Θέλω το χειρότερο για την 34χρονη απαγωγέα βιαστή – Οργισμένη η μητέρα της 10χρονης

Θεσσαλονίκη: Θέλω το χειρότερο για την 34χρονη απαγωγέα βιαστή – Οργισμένη η μητέρα της 10χρονης

Συγκλόνισε η μητέρα της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη για την 34χρονη που κατηγορείται ότι απήγαγε και κακοποίησε σεξουαλικά το κοριτσάκι. «Καμία μάνα να μη βρεθεί στη δική μου θέση, θέλω το χειρότερο για αυτή», λέει.

Οι νέες αποκαλύψεις για τη δράση της 34χρονης προκαλούν αποτροπιασμό με την μητέρα της 10χρονης από την περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη να εξοργίζεται μπροστά στις κάμερες για τον βιασμό και την απαγωγή του παιδιού τον Ιούνιο του 2020, όπως σημειώνει το ThessToday.gr. 

Ερωτηθείσα η μητέρα της 10χρονης για τις σκέψεις της μόλις έμαθε ότι η 34χρονη κοκκινομάλλα φέρεται να βίασε και να κακοποίησε την ίδια της τη μητέρα και τον μικρότερο αδελφό της, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συγκλονίστηκα! Δεν μπορώ να φανταστώ, αυτή η γυναίκα που δήλωνε πως ήθελε να βγει έξω, ποιο παιδί θα ήταν το επόμενο».

«Τα παιδιά της οικογένειάς μας είναι μακριά εδώ και 18 μήνες από αυτό που έκανε η κατηγορούμενη στην κόρη μου. Δεν υπάρχουν λόγια να σας πω πόσο δύσκολο ήταν. Εύχομαι καμία μάνα να μη βρεθεί στη δική μου θέση. Θέλω το χειρότερο για αυτή», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Ξέρω ότι η Δικαιοσύνη θα την καταδικάσει, αλλά εμείς ως οικογένεια θέλουμε να το κάνουμε εμείς το δικαστήριο στην κατηγορούμενη».

Click4more: Θεσσαλονίκη: Διακόπηκε η δίκη για την απαγωγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της 10χρονης

Υπενθυμίζεται πως η δίκη της 34χρονης κοκκινομάλλας διακόπηκε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη (01.12.2021) για την Πέμπτη (02.12.2021), λόγω απουσίας του συνηγόρου υπεράσπισης, με τη μητέρα της ανήλικης να δηλώνει πως θέλει το χειρότερο για τη γυναίκα που κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί της!

Παρακολουθήστε τη δήλωση της μητέρας της 10χρονης:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις