Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Θέμα χρόνου να βρεθεί ο δράστης της δολοφονίας του 50χρονου έξω από το βενζινάδικο

Θεσσαλονίκη: Θέμα χρόνου να βρεθεί ο δράστης της δολοφονίας του 50χρονου έξω από το βενζινάδικο

Θέμα χρόνου είναι για τις Αρχές να βρουν τον δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας του 50χρονου Αλβανού έξω από το βενζινάδικο στην Ανάληψη της Θεσσαλονίκης σήμερα (13.7.2023) το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι Αρχές έχουν ψάξει καρέ καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας από τα κτίρια γύρω από το βενζινάδικο, γύρω από το σημείο της δολοφονίας δηλαδή, στην οδό Σόλωνος 51 στην Ανάληψη της Θεσσαλονίκης.

Από τα βίντεο, ταυτοποίησαν το μαύρο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης και φαίνεται στο βίντεο να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα μετά τους πυροβολισμούς. Από την πινακίδα βρήκαν σε ποιον ανήκει. Υπενθυμίζεται ότι έξω από το βενζινάδικο βρέθηκαν 2 κάλυκες.

Πλέον, ψάχνουν να βρουν τον ιδιοκτήτη για να πάρουν κατάθεση και να μάθουν αν οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιος άλλος το αυτοκίνητο το μεσημέρι του φονικού.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο δράστης είναι σεσημασμένος, καθώς έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για άλλα ποινικά αδικήματα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο – ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες:

Ο 50χρονος πλησιάζει ένα μαύρο αυτοκίνητο, που είναι σταματημένο έξω από το βενζινάδικο, και φαίνεται να τσακώνεται με τον οδηγό. Προσπαθεί να χτυπήσει τον οδηγό με κάποιο αντικείμενο, βάζοντας τα χέρια του μέσα από το ανοιχτό παράθυρο της θέσης του συνοδηγού. Ο δράστης τον πυροβολεί και ο 50χρονος Αλβανός πέφτει νεκρός.

Ο οδηγός εξαφανίζεται με μεγάλη ταχύτητα και οι Αρχές τώρα ψάχνουν να βρουν τη διαδρομή που ακολούθησε το μαύρο αυτοκίνητο ώστε να μπορέσουν να ακολουθήσουν τα ίχνη του δράστη και να τον συλλάβουν. Στο σημείο της δολοφονίας, έξω από το βενζινάδικο, βρέθηκαν δύο κάλυκες.

Σύμφωνα με όσα είπε ένας περαστικός, το θύμα και ο δράστης ήταν σε μια καφετέρια πριν το φονικό και καθόντουσαν παρέα. Μετά, πήραν τα αυτοκίνητά τους και σταμάτησαν στο βενζινάδικο, όπου συνέχισαν να βρίζουν ο ένας τον άλλον, πριν ο ένας τραβήξει όπλο και σκοτώσει τον άλλον.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή θύμα και δράστης να είχαν προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις