Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την θανάσιμη πτώση της 22χρονης στο Πανόραμα – «Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία»

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την θανάσιμη πτώση της 22χρονης στο Πανόραμα – «Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία»

Πολλά είναι τα σκοτεινά σημεία και τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την πτώση της 22χρονης στο Πανόραμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η οποία μετά από λίγες ημέρες κατέληξε.

Έχει ήδη κατατεθεί μήνυση από την οικογένεια της 22χρονη. Όπως τονίζουν έφυγε ξαφνικά από το σπίτι χωρίς μάλιστα να κλείσει και την πόρτα και στη συνέχεια δεν επικοινώνησε τη μητέρα της αλλά τον πατέρα της που ήταν στην εργασία του.

Το μπουφάν και το κινητό της κοπέλας βρέθηκαν σε ένα μπαλκόνι και στο κινητό της δεν υπήρχαν φωτογραφίες από το πυροτεχνήματα τη Πρωτοχρονιά όπως είχε αρχικά ειπωθεί.

Στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο θείος της άτυχης κοπέλας τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία στην υπόθεση και δεν ευσταθεί ο ισχυρισμός ότι έβγαζε selfie και έπεσε στο κενό. «Η υπόθεση είναι σκοτεινή και οι έρευνες συνεχίζονται. Ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς και είχαν συζητήσει με την μητέρα και τον πατέρα της που θα αλλάξουν τον χρόνο. Φεύγει ο πατέρας κατά τις 8 για να πάει στη δουλειά του. Στις 9.13 δέχεται κλήση από την κόρη του, μάλλον δεν το άκουσε, την πήρε πίσω και αυτή δεν απάντησε. Μετά από τη δουλειά πάει στο αδερφό του, δεν την βλέπει εκεί και όταν επέστρεψε στο δικό του σπίτι είδε την αστυνομία. Δεν ευσταθεί ο ισχυρισμός ότι ανέβηκε εκεί για να βγάλει selfie.

Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι ‘’ήθελε η κόρη σου στη βίλα Λούνα’’. Ο πατέρας απάντησε μήπως πήγε να βγάλει selfie. Ήταν μια εικασία του πατέρα της. Πρώτα την είδαν πεσμένη οι γείτονες και μετά ήρθε η αστυνομία. Το κορίτσι είχε τις αισθήσεις του και μάλιστα είπε το όνομά της. Ολη η οικογένεια έχει την απορία γιατί δεν τη ρώτησαν πως βρέθηκε εκεί πεσμένη. Το μπουφάν και το κινητό της ήταν στην ταράτσα.

Υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα… Δεν έχουν κοιτάξει αν υπάρχει κάποια κάμερα σε κάποιο κτίριο που μπορεί να βοηθήσει. Στο κινητό της δεν υπάρχει καμιά selfie και η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε ήταν τρεις μέρες πριν το συμβάν. Πως βρέθηκε εκεί το κορίτσι; Είναι πολλά τα ερωτήματα… Δεν μπορεί να ήθελε να αυτοκτονήσει και να έβγαλε το μπουφάν και το κινητό της».

«Δεν είναι αυτόχειρας η κοπέλα»

Ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Μπαμπανάρας πρόσθεσε: «Δεν είχε φιλικό περιβάλλον η κοπέλα και αυτό είναι ένα σκοτεινό σημείο. Θέλουμε να δούμε ποιες είναι οι κλήσεις που είχε κάνει την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Ζήτησα από τον διοικητή να ανοίξει το τηλέφωνο και ζήτησα αν είχαν πραγματοποιηθεί κλήσεις. Στις φωτογραφίες δεν υπήρχε καμία προσπάθεια για selfie. Η κοπέλα δεν νομίζουμε ότι είναι αυτόχειρας».

«Έγκλημα ο θάνατος της κόρη μας», ισχυρίζεται η οικογένειά της

Στο μεταξύ, μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλε ο πατέρας της 21χρονης που εξέπνευσε στο νοσοκομείο, μετά τη φερόμενη πτώση από μπαλκόνι γνωστού εστιατορίου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Υποπτεύεται ότι η κόρη του έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και ζητεί να αναλάβει την υπόθεση το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για να γίνει ενδελεχής έρευνα και να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Όπως αναφέρεται στη μήνυση που κατατέθηκε στο Α.Τ. Πανοράματος, το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 20.50 και 21.00 το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου. Η κοπέλα προηγουμένως μίλησε με τη μητέρα της για να συνεννοηθούν για το ρεβεγιόν που θα έκαναν σε συγγενικό τους σπίτι, λόγω της έλευσης του νέου χρόνου.

 Στις 21.00 η μητέρα διαπίστωσε ότι έλειπε η κόρη της από το σπίτι και ότι είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή. Αρχικά δεν ανησύχησε επειδή υπέθεσε ότι είχε πάει στο σπίτι των θείων της που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Δέκα λεπτά αργότερα η 21χρονη επικοινώνησε μέσω της εφαρμογής Instagram και η συζήτηση ήταν για την ενδυμασία που θα φορούσε για την αλλαγή του χρόνου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις