Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Θύμα απαγωγής είχε πέσει ο επιχειρηματίας που του «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο και το πέταξαν από τον 6ο όροφο

Θεσσαλονίκη: Θύμα απαγωγής είχε πέσει ο επιχειρηματίας που του «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο και το πέταξαν από τον 6ο όροφο

Θύμα απαγωγής το 1996 είχε πέσει ο επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη, που τα ξημερώματα της Κυριακής κλέφτες «βούτηξαν» από το σπίτι του ένα χρηματοκιβώτιο, ρίχνοντας το από τον 6ο όροφο.

Με τους δράστες ακόμα να αναζητούνται, το GRTIMES δημοσιεύει ότι το 1996, όταν ο επιχειρηματίας ήταν μόλις 22 ετών φοιτητής, είχε πέσει θύμα απαγωγέων, οι οποίοι ζητούσαν από την οικογένειά του το ποσό των 200 εκατομμυρίων δραχμών για να αφεθεί ελεύθερος.

Click4More: Βίντεο – ντοκουμέντο με το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο του επιχειρηματία στο αυτοκίνητο των δραστών

Ο πατέρας του τότε νεαρού φοιτητή, που δραστηριοποιούνταν στον κατασκευαστικό κλάδο, αναγκάστηκε να δώσει το ποσό των 150 εκατομμυρίων δραχμών τελικά, με τους δράστες να παίρνουν τα χρήματα στην Κορυτσά μέσω λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης-Τιράνων.

Ο φοιτητής, είχε αφεθεί ελεύθερος στην Κέρκυρα μετά από ομηρία περίπου 20 ημερών!

Τώρα η επιχειρηματική οικογένεια, στρέφει ξανά πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω της κλοπής του χρηματοκιβωτίου που περιείχε 300.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας.

Οι δράστες το πέταξαν από το μπαλκόνι, χτύπησε πρώτα στην τέντα του κάτω ορόφου σπάζοντας την και κατέληξε στο δρόμο προκαλώντας τρύπα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις