Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα αναστάτωσε τα δικαστήρια

Προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο δικαστικό μέγαρο προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών της πόλης αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν φάρσα.

Το τηλεφώνημα έγινε νωρίς το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας “Μακεδονία”. Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών πραγματοποιήσαν έρευνες στο εσωτερικό του μεγάρου, καθώς επίσης περιμετρικά αυτού.

Τελικά αποδείχθηκε ότι η αναστάτωση προκλήθηκε χωρίς ουσιαστικό λόγο και πως το τηλεφώνημα για βόμβα ήταν φάρσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα