Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία του τράπερ Light στην Πυλαία

Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία του τράπερ Light στην Πυλαία

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για τοποθέτηση βόμβας στο PAOK Sports Arena στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι σε εξέλιξη η συναυλία του γνωστού τράπερ, Light.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο «Παλατάκι», την ώρα που, μάλιστα, βρίσκεται σε εξέλιξη συναυλία του Light -και άλλων γνωστών τράπερ- με χιλιάδες άτομα να δίνουν το παρών.

 

Ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας με περιπολικά, δίκυκλα καθώς και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) έκαναν «φύλλο και φτερό» τους χώρους έξω από το Παλατάκι, ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Τελικά, μετά από μία ώρα σήμανε λήξη του συναγερμού. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι παρά το τηλεφώνημα για βόμβα και προκειμένου να μην προκληθεί πανικός, ο χώρος του PAOK Sports Arena δεν εκκενώθηκε -στη συναυλία βρίσκονται πάνω από 5.000 άτομα- με τον Light και αρκετούς guests να συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμά τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις